HP решения за сигурността


Водещи решения за изолация, наблюдение и проактивно управление за сигурността на бизнес от всякакъв мащаб


HP Sure Click

Защитава компютъра ти от уебсайтове и прикачени read-only файлове на Microsoft® Office и PDF, улавяйки зловредния софтуер в изолирана виртуална машина.

HP Sure Admin

Mодерен инструмент за управление на BIOS, премахва необходимостта от парола или помощна програма за конфигуриране на BIOS в операционната система, като създава цифров подпис, позволяващ на IT администраторите да управляват сигурно настройките на BIOS през мрежа.

HP Sure Sense

Всеки ден се създават над 350 000 нови варианта на зловреден софтуер и за да продължаваш напред, е най-добре да бориш огъня с огън. Традиционните антивирусни програми невинаги могат да разпознаят новите атаки. Но HP Sure Sense използва собствени алгоритми за дълбоко обучение и усъвършенствана технология на невронни мрежи, за да разпознава инстинктивно зловредния софтуер и да предпазва от непознати досега атаки.

HP Sure View

Защити се моментално от визуално хакване с допълнителния вграден екран за поверителност на HP Sure View4. Само с едно натискане на бутон екранът ти става нечетим за околните.

Камера за поверителност на HP

Престани да се чудиш дали някой отново те гледа с камерата за поверителност на HP, която предпазва от злонамерено наблюдение.

Контролер за защита HP Endpoint

Контролерът за защита HP Endpoint е физически изолиран и криптографски защитен. Той осигурява хардуерна устойчивост за функции за сигурност като HP Sure Start, HP Sure Run и HP Sure Recover.

HP Sure Start Gen57

Атаките срещу фърмуера могат напълно да опустошат компютъра ти. Защити се с първия и единствен саморегенериращ се BIOS. HP Sure Start автоматично възстановява BIOS от атаки или повреда. Научи как HP Sure Start предпазва от LoJax и други сложни BIOS/UEFI атаки.

HP Sure Run8

За да получат контрол над твоя компютър, нападателите първо трябва да свалят защитата му. Поддържай активни основните защити и предотвратявай нежелани промени в настройките за защита с HP Sure Run, който осигурява устойчивост срещу атаки.

HP Sure Recover9

HP Sure Recover осигурява бързо, сигурно и автоматизирано възстановяване на операционната ти система само с мрежова връзка, така че можеш да сведеш до минимум престоя и да се върнеш бързо към работата. Или вземи HP Sure Recover с вграден функция за Reimaging за възстановяване по всяко време и навсякъде, без да е необходима мрежова връзка.

HP Pro Security

Компютрите HP Pro Security Edition осигуряват най-усъвършенстваната изолация на приложения на HP и защита на крайните точки за дълбоко обучение. HP Proactive Security 10 е най-усъвършенстваната услуга за защита на HP, предоставяща управлявани услуги за сигурност за малкия и средния бизнес. 11

Научи повече

HP Enterprise Security

За големи корпорации и държавни институции HP Sure Click Enterprise (от Bromium) е най-сигурното решение за изолиране и ограничаване на приложения.

Научи повече

Открий продуктите за сигурност от HP

Компютри Elite

Най-сигурните компютри в света с процесори Intel Core. С красив дизайн и лесни за управление с авангардни функции за защита на HP.

Z от HP

Най-сигурните работни станции в света с процесори Intel Core. С функционалности за защита на IP на всеки професионален компютърен специалист или творец.

Монитори Elite

Защитават мигновено данните на екрана ти с HP Elite Display Sure View.

Сигурен печат

С уникалните си функции за сигурност принтерите HP са единствените, които могат да спрат атаката от мига, в който се задейства.