В началото на м. декември M&BM реализира проект, включващ обновяване на печатната си база с нова, модерна и отговаряща на всички съвременни стандарти система за цветен дигитален печат Xerox Iridesse
          Дигиталният комплекс може да работи с всякакви медии в диапазона 52 - 400 гр, във формати до 330 х 488 мм, като осигурява високоскоростно отпечатване на всеки тираж с най-високо качество. 
          Xerox Iridesse е предназначена за високи месечни натоварвания, като в резултат на нейната инсталация нашите клиенти ще получат подобрени срокове за производство и разнообразни опции при избор на видове хартии за книжното тяло. 
          Напомняме, че M&BM е дългогодишен партньор в сферата на услугите за дигитален печат на материали в къси тиражи, които предоставяме чрез собствени печатна база и професионален екип. 
          На настоящите и бъдещи клиенти предлагаме възможност за цялостно обслужване, според изискванията на конкретния проект - от предпечат, през персонализация и книговезки услуги, до пакетиране и доставка на крайната продукция. 


Основните технически параметри на внедреното решение: 
-Максимален размер на листа – 330 х 488 мм, Extra Long Sheet (XLS): 1,2м; 
-Максимално печатно поле 326 х 484 мм; 
-Грамажи хартия от 52 до 400 гр ; 
-Брой страници в минута: 120; 
-Видове хартия - офсетова, хромова, химизирана, обемна, структурна хартия и картон; 
-Разделителна способност (резолюция) на печата – 2400 х 2400 dpi.

         За повече информация: https://mbm-bg.com/digital-booksprinting
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.