След успешното участие в HP Workforce Solutions World Tour (8-9 септември 2022 г., Берлин), екипът ни взе активно участие и в работната среща Partner Focus Group, организирана от HP Global Channel Services & Solutions и проведена на 8 и 9 февруари 2023 г. в Барселона.

Водещи експерти и мениджъри от различни нива в HP (продуктови, регионални, глобални) заедно с партньори от цяла Европа, ангажирани с практически всички бизнес направления на производителя, се събраха в модерния офис и демо център (HP Site - Sant Cugat del Vallés) за да споделят идеи и коментират възможности в сферата на т.нар. Workforce Services and Solutions (WSS) – Решения и Услуги за Модерния (офис) Служител (експерт).

В началото на календарната година, участниците насочиха внимание към текущата стратегия на HP в този сектор, запознаха се с очакваните нововъведения и подобрения, но преди всичко в рамките на няколко работни сесии, обсъждаха как най-добре да бъдат съгласувани и мотивирани съвместните усилия вендор-партньор за постигане на резултатно развитие на конкретните услуги и пазарни сегменти/направления, включително чрез специфични програми и инициативи.

Интензивната програма, предложи множество възможности за изграждане на ползотворни професионални контакти и завърши с интересна и познавателна обиколка на всички технологични зони в чудесно организирания и оборудван демонстрационен център – от преносими и настолни станции, през офис и професионални печатни системи и 3D принтиране.

M&BM (с юридическо наименование Мениджмънт Бизнес Машин ООД) e водещ HP Amplify Power Services партньор, успешно внедряващ набор управляеми услуги за бизнеса като Управление на корпоративен печат (Managed Print Services), Управление на ИТ устройства (Managed Device/Endpoint Services) и решения за киберсигурност.

За допълнителна информация и контакт с търговски отдел sales@mbm-bg.com, тел: 0884 498 324.
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.