На 12 и 13 октомври 2022 г. в Берлин наши представители взеха участие в провелата се партньорска конференция Xerox Partner Council. 

           В рамките на форума, лидерски екип на Xerox EMEA (Европа, Близък изток и Африка) дискутира съвместно с ексклузивна група регионални партньори широк набор от теми. От текущите пазарни тенденции свързани с хибридния модел на работа, през предстоящите технологични нововъведения и бъдещи иновации, до потенциала за взаимно подпомагане за разработване и развитие на нови услуги насочени към управление на печата, ускоряване на дигитализацията, повишаване на сигурността и все по-широкото внедряване на облачни решения. 

           Активно се включихме във всички панели и обсъждания, както заради интересните теми, така и поради факта, че бяхме единствените представители от България. Благодарим за поканата да бъдем част от провелия се Xerox Partner Council, както и за възможността да осъществим множество преки разговори с екипа на организаторите и колеги от останалите партньорски организации! 

            M&BM (с юридическо наименование Мениджмънт Бизнес Машин ООД) e водещ Xerox Authorized Document Technology Partner успешно внедряващ набор управляеми услуги за бизнеса като Управление на корпоративен печат (Managed Print Services), Управление на ИТ устройства (Managed Device/Endpoint Services) и решения за киберсигурност.

           За допълнителна информация и контакт с търговски отдел campaign@mbm-bg.com, тел: 087 533 9968.
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.