На специална церемония, проведена на 1 Февруари в Централен военен клуб, се състояха годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“. Сред присъстващите имаше, както корпоративни и медийни партньори, така и индивидуални дарители.

Мениджмънт бизнес машин ООД бе сред отличените корпоративни партньори за 2017 г. Основание за наградата е дарителска кампания "доброДЕТЕли", която стартирахме заедно с SOS Детски селища България преди 2 години.

Кампания "доброДЕТЕли" се състои в забавна и дарителска част: по време на събитията, които организираме предоставяме безплатно на децата възможност да рисуват донасита с най-различни средства (моливи, флумастери, водни боички и др.), а от друга страна по време на конкретното събитие, а и през останалата част от годината ние предлагаме на всеки, който закупи продукт /от предлаганите от нас брандове/ с етикет на SOS и логото на нашата кампания „доброДЕТЕли“ да стане автоматично дарител, тъй като част от заплатената сума се превежда по сметката на SOS Детски селища България. 

Защо "доброДЕТЕли"? Защото от всички нас зависи дали детето, което расте днес, ще бъде по-добро утре. Добрите деца израстват като добри хора, а именно добрите хора изграждат един по-добър свят :).
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.